Τον σκότωσε και τον έθαψε κοντά στο σπίτι του, για να μην πληρώσει...

  Συνελήφθη ένας 30χρονος, ο οποίος σκότωσε με κυνηγετική καραμπίνα έναν Αλβανό και στη συνέχεια τον έθαψε σε οικόπεδο κοντά στο σπίτι του.
Όλα άρχισαν όταν το 31χρονο θύμα πούλησε ένα αυτοκίνητο για 2.200 ευρώ στον δολοφόνο, ο οποίος του έδωσε μια προκαταβολή 500 ευρώ και συμφώνησε ότι θα του έδινε τα υπόλοιπα σε ισόποσες δόσεις.
Στις 18 Σεπτεμβρίου, ο 30χρονος ανέβαλε την συνάντηση που είχαν για να του δώσει μέρος των χρημάτων και στις 24 του μήνα πήγε στο σπίτι του άτυχου Αλβανού. Μόλις μπήκε, τον πυροβόλησε δυο φορές στο κεφάλι με κυνηγετική καραμπίνα, μετά τον τύλιξε με σεντόνια και κουβέρτες και τον μετέφερε με το αυτοκίνητό του σε ένα οικόπεδο κοντά στο σπίτι του, όπου τον έθαψε.




Στις 26 Σεπτεμβρίου, ο αδερφός του θύματος πήγε στο Α.Τ. Μελισσίων και δήλωσε την εξαφάνιση του 31χρονου, ενώ μια ημέρα αργότερα μια ομάδα ΔΙΑΣ βρίσκει το αυτοκίνητο με τις ίδιες πινακίδες, που ήταν βαμμένο σε άλλο χρώμα και χωρίς κάποια αξεσουάρ.



Μπλεγμένος ένας αστυνομικός


Ο τελευταίος που είχε δει το θύμα ήταν ο αγοραστής του αυτοκινήτου, ο οποίος κλήθηκε στο αστυνομικό τμήμα, όπου δήλωσε ότι δεν γνώριζε τίποτα.

Σύντομα, όμως, το έγκλημα που είχε διαπράξει αποκαλύφθηκε, καθώς την περασμένη Δευτέρα -και αφού έγινε άρση τηλεφωνικού απορρήτου- εντοπίστηκε η κλήση του δράστη σε έναν αστυνομικό, ο οποίος υπηρετεί στην κρατική ασφάλεια και είναι αποσπασμένος στη φύλαξη στόχου.

Κάλεσαν τον αστυνομικό, ο οποίος είπε ότι τον ξέρει εδώ και 6 μήνες γιατί ήταν κηπουρός και του είχε φτιάξει τον κήπο τον Ιούνιο.

Ο δολοφόνος κάλεσε τον αστυνομικό, λίγο μετά τη δολοφονία, και του ζήτησε να έρθει σπίτι του γιατί είχε συμβεί κάτι πολύ σοβαρό. Ο αστυνομικός πήγε και όταν άκουσε για τη δολοφονία, νόμιζε ότι επρόκειτο για κακόγουστο αστείο και έφυγε.

Λίγο αργότερα, ο 30χρονος του τηλεφώνησε ξανά και του είπε ότι σκότωσε έναν Αλβανό και του ζήτησε να τον συμβουλεύσει τι να κάνει. Εκείνος του είπε ότι δεν θέλει να εμπλακεί γιατί έχει οικογένεια.

Ο δράστης, ύστερα από πολύωρη ανάκριση, είπε στην απολογία του ότι λογομάχησαν και ότι το θύμα έβγαλε πιστόλι, αυτός τον αφόπλισε και τον πυροβόλησε στην κοιλιά. Στη συνέχεια, τον πυροβόλησε και με την καραμπίνα δυο φορές στο κεφάλι.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν προκύπτει σφαίρα πυροβόλου, παρά μόνο δυο σφαίρες από καραμπίναμ που βρέθηκε σε κάδο απορριμάτων στο Μενίδι μαζί με την ταυτότητα και άλλα επίσημα έγγραφα του θύματος.

Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση, κλοπή και παράβαση του νόμου περί όπλων, ενώ συνελήφθη και ο 35χρονος αστυνομικός για υπόθαλψη εγκληματία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου