Πανηγύρι της Παναγίας στην Κοντοβάζαινα

Όπως κάθε χρόνο, έτσι κι φέτος ανήμερα της Παναγιάς θα πραγματοποιηθεί πανηγύρι στην πλατεία του Αγίου Νικόλα στην Κοντοβάζαινα (εκκλησάκι του 1826 που αποτελεί ιερό σημείο λατρείας και πανηγυρικής συνάντησης των Πατριωτών και των φίλων). Τα διαφορετικά και υπέροχα στην φετινή χοροεσπερίδα θα είναι τα εξής :  Η εσπερίδα, το πανηγύρι θα γίνει υπό την αιγίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κοντοβαζαίνης. Χαρτούρα στα όργανα ΔΕΝ θα υπάρχει. Ο χορός θα είναι ελεύθερος για όλο τον κόσμο



    Οι τιμές θα είναι για για όλα τα βαλάντια. Ενδεικτικά : μερίδα γίδα : 5 euro, σουβλάκι καλαμάκι μεγάλο με ψωμί : 1,5 euro, μπύρα τενεκεδάκι : 2 euro, ουίσκυ απλό 40 euro η φιάλη και special 50 euro.

Στο σημείο αυτό θέλω να τονίσω με πολύ χαρά πως η μουσική ομάδα θα απαρτίζεται από Αδέλφια της Κοντοβάζαινας. Από Κοντοβαζαινιτόπουλα που επί σειρά ετών μας έφτιαχναν την ημέρα του 15Αύγουστου την ψυχή για τις υπόλοιπες 364 μέρες του έτους.

Θα είναι λοιπόν οι αγαπημένοι Συμπατριώτες : Βαγγέλης Λιόντος και ο Γιάννης Τριανταφυλλόπουλος στο τραγούδι, ενώ στο κλαρίνο θα είναι ο Κώστας Χρυσανθακόπουλος, ο οποίος είναι και πρόεδρος του συλλόγου.

Από όλους μας, με όλη μας την καρδιά, καλή αντάμωση, αγάπη, διασκέδαση για λίγο έτσι ώστε να ξεχάσουμε τα βρωμερά που ζει η Πατρίδα μας από μια μερίδα νενέκων. (Σημείωση: οι "ξένοι" κάνουν απλά την δουλειά τους. Οι εκλεγμένοι όφειλαν να κάνουν τα καμωμένα ακάμωτα !)

Καλή αντάμωση σε μερικές μέρες.

Γιώργος Θ. Κανελλάκης

Από το kontovazaina.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου