Εξιχνιάστηκαν 7 περιπτώσεις διαρρήξεων και απόπειρες κλοπών σε οικίες στην Αρκαδία

Εξιχνιάστηκαν επτά περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και απόπειρες κλοπών σε οικίες στην Αρκαδία Για τις υποθέσεις αυτές, σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος δύο αλλοδαπών. Από την εγκληματική τους δράση είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η αξία τους αγγίζει τις     -25.000- ευρώ.
Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Τρίπολης, πέντε (5) περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και δύο (2) περιπτώσεις απόπειρας κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπής Αρκαδίας.



Για τις υποθέσεις αυτές, κατηγορούνται δύο (2) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ένας 23χρονος και μια 28χρονη, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα, για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, η οποία περιλαμβάνει άγνωστους συνεργούς τους.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω, κατά το χρονικό διάστημα από την 8.8.2013 έως και την 3.11.2013, είχαν διαπράξει συνολικά πέντε (5) διαρρήξεις-κλοπές και δύο (2) απόπειρες κλοπής σε οικίες, στην ευρύτερη περιοχή της Σκοπής Αρκαδίας.

Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αφαιρέσει χρήματα, χρυσαφικά και ηλεκτρονικές συσκευές, που η αξία τους αγγίζει τις -25.000- ευρώ, σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες τους.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρίπολης.

Την αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφαλείας Τρίπολης, ενώ ερευνάται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλα παρόμοια αδικήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου