Πρόσκληση των σχολών γονέων Κορινθίας

Από το δήμο Σικυωνίων αναφέρεται μεταξύ άλλων: «Οι Σχολές Γονέων Νομού Κορινθίας προσκαλούν τα μέλη των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων, τους εκπαιδευτικούς καθώς και όλους τους ενδιαφερόμενους κατοίκους του Δήμου Σικυωνίων να δηλώσουν συμμετοχή στα προγράμματα του Ιδρύματος Νεολαίας και Δια Βίου Μάθησης (Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ.) που θα πραγματοποιηθούν στο Νομό Κορινθίας.



Οι Σχολές Γονέων έχουν σχεδιαστεί και υλοποιούνται από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων μέσω του Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. σε όλους τους νομούς της χώρας, και προβλέπουν τη λειτουργία δωρεάν σεμιναριακών τμημάτων συμβουλευτικής που θα παρέχεται από ψυχολόγους και κοινωνικούς λειτουργούς.

Τα προγράμματα απευθύνονται σε γονείς παιδιών όλων των ηλικιών, κάθε εθνικής προέλευσης, ηλικίας και μόρφωσης, σε μελλοντικούς γονείς, γονείς ατόμων με ειδικές ανάγκες, άτομα τρίτης ηλικίας, ευάλωτες κοινωνικές ομάδες αλλά και σε εκπαιδευτικούς (δεδομένου ότι άπτονται του αντικειμένου τους, σχέση παιδιού – σχολείου – οικογένειας). Μετά από την ολοκλήρωση των τμημάτων στους συμμετέχοντες θα χορηγείται βεβαίωση συμμετοχής από το Ι.ΝΕ.ΔΙ.ΒΙ.Μ. και το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Για την ένταξη των ενδιαφερομένων στα τμήματα Σχολών Γονέων απαιτείται η συμπλήρωση σχετικής αίτησης.

Πληροφορίες – αιτήσεις:

Υπεύθυνη Σχολών Γονέων Νομού Κορινθίας Αννίκα Χατζημιχαήλ, Τηλ. 6980073601.

Επίσης μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Κιάτου, Τμήμα Κοιν. Προστασίας, Παιδείας και Πολιτισμού, τηλ. 2742360117, υπεύθυνη Γεωργία Γκαβάγια…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου