Έκλεψαν αγροτικά αυτοκίνητα στην Κορινθία για να τα πουλήσουν στο εξωτερικό

 - Συνελήφθησαν οι δράστες 
 Την 13/10/2014 στα πλαίσια σοβαρών πληροφοριών ,σε έλεγχο που διενεργήθηκε από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης της Υπηρεσίας μας στον λιμάνι της Ηγουμενίτσα κατά τις πολύ πρωινές ώρες ,
σε αυτοκινητάμαξα ( Βουλγαρίας) η οποία θα αναχωρούσε έμφορτη με προορισμό την Ιταλία και με φορτίο οκτώ (8 ) φορτηγά οχήματα, διαπιστώθηκε ότι τα οχήματα αυτά στερούνταν πρωτοτύπων αδειών κυκλοφορίας καθώς και φορολογικών παραστατικών ενώ υπήρχε εμφανή παραποίηση των αριθμών πλαισίων.


Κατά την έρευνα και την προανάκριση που ακολούθησε διαπιστώθηκε ότι - τα με παραποιημένα στοιχεία και πιθανότατα κλεμμένα οχήματα - μεταφέρθηκαν από άγνωστο μέχρι στιγμής αποθηκευτικό χώρο στον Ασπρόπυργο Αττικής σε πάρκιγκ- ανοικτό χώρο - της μεταφορικής εταιρείας που ανήκει η αυτ/μαξα στο Αγρίνιο με σκοπό την μεταφόρτωση τους και μεταφορά - προορισμό στο Βέλγιο .


Επίσης εντοπίστηκε και προσήχθη στην Υπηρεσία μας ο «ιδιοκτήτης» αυτών των φορτηγών, κάτοικος Αθηνών, κάτοχος και αυστριακού διαβατηρίου για τον οποίο η Υπηρεσία μας σχημάτισε δικογραφία εις βάρος του και προσήχθη σήμερα 15-10-2014 ενώπιον της Κας Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσπρωτίας με την κατηγορία της λαθρεμπορίας.




Στη συνέχεια , από το Τμήμα Δίωξης και το Δικαστικό μας, εξακολουθούν οι έρευνες για πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης και ανεύρεσης των πραγματικών ιδιοκτητών των φορτηγών.

Συγχαρητήρια στον προϊσταμενο της Διωξης λαθρεμπορίου του Τελωνείου Ηγουμενιτσας κ.Κοκονεζο Απόστολο και τους συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου