Μια συνεργασία για το καλό όλων!

 Αστέρας και Παναρκαδικός συμφώνησαν να συνεργαστούν για την νέα χρονιά κάτι που σημαίνει πως και οι δυο πλευρές θα βγουν μόνο κερδισμένες από αυτή την συμφωνία. Βέβαια θα υπάρξουν και… «απώλειες» τις οποίες θα σας εξηγήσω πιο κάτω.  Ας δούμε λοιπόν τους «κερδισμένους» και τους «χαμένους» αυτής της συνεργασίας. Ο Παναρκαδικός θα είναι ο πρώτος που επωφελείται από αυτήν την συνεργασία.



Το τριφύλλι πλέον αποπνέει μια υγεία και μια σταθερότητα που εδώ και 2 χρόνια του έλειπε και αυτό είναι το σημαντικότερο. Επίσης θα αποκτήσει πάρα πολύ υλικό ο νέος προπονητής της ομάδας και σε συνδυασμό με τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται ήδη σε αυτήν θα δημιουργήσουν ένα σύνολο όχι απλά για την παραμονή αλλά για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

Από την άλλη ο Αστέρας θα έχει μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία να «τσεκάρει» τα ταλέντα του αν θα μπορούν να ανταποκριθούν στο απαιτητικό πρωτάθλημα  της Γ’ Εθνικής και ανάλογα με την πορεία τους να κρίνει ποιοι του κάνουν και ποιοι όχι. Ένα ακόμα συν είναι το γεγονός ότι θα παίζουν στο σπίτι τους οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και κάθε μέρα οι άνθρωποι του Αστέρα θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθούν την εξέλιξη τους κάτι που δεν θα ήταν και τόσο εύκολο αν πήγαιναν δανεικοί σε άλλες ομάδες.

Όπως είπαμε και στον πρόλογο θα υπάρξουν και… «χαμένοι» από αυτήν την συμφωνία. Αυτοί είναι οι γνωστοί- άγνωστοι φίλοι της ομάδας του Παναρκαδικού όπου όταν τους  δινόταν η ευκαιρία τα έβαζαν με τον Αστέρα γιατί ήθελε το… κακό του τριφυλλιού. Αυτό κορυφώθηκε όταν εμφανίστηκε ο μεγαλοεπενδυτής με την γνωστή συνέχεια σε όλους και εδώ και λίγες μέρες ψάχνουν να βρουν κάτι να πουν.

Αυτό που μετράει όμως και είναι πάνω από τον Αστέρα και τον Παναρκαδικό είναι ο αθλητισμός της Αρκαδίας και μετά την συμφωνία των δυο ιστορικών σωματίων ο αθλητισμός μας θα ανέβει και άλλα επίπεδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου