Αίγλη άλλης εποχής στην Τρίπολη

44ο Διεθνές Ράλι - Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου 24 - 27/9
Μια άλλη εποχή θύμιζε η πλατεία Άρεως την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου. Παλαιά αυτοκίνητα από εποχές περασμένες ήταν ευλαβικά παραταγμένα στην πλατεία περιμένοντας να τους δοθεί η εκκίνηση για τι 44ο Διεθνές Ράλι το οποίο διοργανώνει η ΦΙΛΠΑ. Στο σημείο της εκκίνησης έσπευσε πλήθος κόσμου για να απολαύσει τη μαγεία που εξέπεμπαν ιστορικά αυτοκίνητα. Τα πληρώματα ξεκίνησαν από την πλατεία Άρεως και θα διασχίσουν διαδρομές των πιο γραφικών, ορεινών και παραθαλάσσιων περιοχών και να επισκεφθούν, μεταξύ άλλων, υπέροχα αξιοθέατα, όπως την Ολυμπία, την Αρχαία Μεσσηνία και τα Μεσαιωνικά Κάστρα της Πύλου και της Μεθώνης.


Τα αυτοκίνητα εντυπωσιάζουν με τον σχεδιασμό τους και μας φέρνουν στον νου μια άλλη εποχή. Διακριτική πολυτέλεια και προσεγμένο σχέδιο, είναι τα κύρια χαρακτηριστικά των οχημάτων που έρχονται από το παρελθόν για να κάνουν ακόμα μία διαδρομή στον σύγχρονο κόσμο και να κερδίσουν τις εντυπώσεις, όπως και τότε που οι ρόδες τους άγγιζαν πρώτη φορά τον δρόμο, δεκαετίες νωρίτερα.

Το 44ο Διεθνές Ράλι - Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου, θα διεξαχθεί από τις 24 μέχρι τις 27 Σεπτεμβρίου 2015 στις περιοχές της Δυτικής Πελοποννήσου.

Το ράλι ξεκίνησε την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου και θα τερματίσει τo Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου ξανά στην Τρίπολη.

Έφη Καστραντά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου