Έκοψε την πίτα της η Παναρκαδική Ομοσπονδία Ελλάδος

 Στην κατάμεστη αίθουσα της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδος πραγματοποιήθηκε κοπή της η πρωτοχρονιάτικης πίτας σήμερα, Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:00.
Βουλευτές του Νομού Αρκαδίας, Πολιτευτές, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, Δήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, σημαίνουσες προσωπικότητες των γραμμάτων και των τεχνών με αρκαδική καταγωγή, αντιπρόσωποι της ομογένειας, καθώς και Αρκαδικοί Σύλλογοι που κατοικοεδρεύουν στο λεκανοπέδιο Αττικής γέμισαν ασφυκτικά την αίθουσα της Ομοσπονδίας.



Το πρόγραμμα της εκδήλωσης ξεκίνησε με την παρουσίαση ενός βίντεο με εικόνες από όλες τις επαρχίες του νομού, ενώ ακολούθησε η ομιλία του Προέδρου της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας, κου Γιαννακάκου Βασιλείου, ο οποίος, αφού πρώτα καλωσόρισε και ευχαρίστησε τους παρευρισκομένους για την παρουσία τους, ενημέρωσε για τις προσεχείς δράσεις της Ομοσπονδίας. Ακολούθησαν, τα πρωτοχρονιάτικα κάλαντα και η κοπή της βασιλόπιτας.

O Δήμαρχος Τρίπολης ανέλυσε τις δράσεις για την υποψηφιότητα της πόλης για πολιτιστική πρωτεύουσα το 2021 και όλοι οι Σύλλογοι κλήθηκαν να δώσουν το παρόν στο Μέγαρο Μουσικής, στην Αίθουσα «Δημήτρης Μητρόπουλος», την 1η Φεβρουαρίου 2016, εκεί που ο Δήμος Τρίπολης θα παρουσιάσει επισήμως την υποψηφιότητα.

Τέλος, αξίζει να επισημανθεί πως από το Δήμο Νότιας Κυνουρίας, στην εκδήλωσε παρευρέθηκαν οι Σύλλογοι Απανταχού Πελετιωτών «Οι Άγιοι Απόστολοι» και Κοσμιτών Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου