Διαγωνισμός για έργα οδοποιίας στον Τυρό

Ο ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΑΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ., προκηρύσσει τη με πρόχειρο διαγωνισμό επιλογή αναδόχου με κριτήριο ανάθεσης τη χαμηλότερη οικονομική προσφορά για την ανάθεση του έργου «.ΟΔΟΠΟΙΙΑ Τ.Κ ΤΥΡΟΥ Δ.Ε ΤΥΡΟΥ», με συνολικό προϋπολογισμό 1188..550000,,0000 ΕΥΡΩ.
Το έργο ανήκει στην κατηγορία εργασιών Οδοποιίας, με προϋπολογισμό 18.500,00 € (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα). Το έργο θα εκτελεστεί σε διάφορους δημοτικούς δρόμους στις περιοχές «Ζαρίτσι – Γωνιές», «Ζαρίτσι – Ξέρακας» και «Κάτω Γειτονιά» στην Τ.Κ. Τυρού της Δ.Ε Τυρού του Δήμου Νότιας Κυνουρίας και αφορά στην κατασκευή, υπόβασης οδοστρωσίας, αναμόχλευση, διάστρωση και συμπύκνωση υφισταμένων στρώσεων οδοστρωσίας από θραυστά υλικά, κατασκευή τσιμεντοδρόμων από σκυρόδεμα C16/20 πάχους 0,14 μ. και σιδηρούν πλέγμα Τ131.



Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παραλάβουν τα συμβατικά τεύχη του διαγωνισμού (Διακήρυξη, Συγγραφή Υποχρεώσεων κ.λπ.) από την έδρα της υπηρεσίας στο Λεωνίδιο του Δήμου Ν. Κυνουρίας, μέχρι την Πέμπτη 14/04/2016

Για την παραλαβή των τευχών, οι ενδιαφερόμενοι καταβάλλουν τη δαπάνη αναπαραγωγής τους, που ανέρχεται σε 5,00 ΕΥΡΩ, εκτός αν αναλάβουν την αναπαραγωγή των τευχών με δική τους δαπάνη και επιμέλεια. Πληροφορίες στο τηλέφωνο Μαντζανά Γεωργία, τηλ.:.2757022807

Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 19/04/ 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 10:00 και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι το σύστημα «προσφοράς επί μέρους ποσοστών έκπτωσης κατά ομάδες τιμών της Υπηρεσίας με έλεγχο ομαλότητας των επί μέρους ποσοστών έκπτωσης» του άρθρου 6 του Ν. 3669/08 (ΚΔΕ).

Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί α) ημεδαποί διαγωνιζόμενοι, Εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εργοληπτικών Επιχειρήσεων (Μ.Ε.ΕΠ.) που τηρείται στη Γ.Γ.Δ.Ε. του Υ.ΠΕ.ΧΩ.Δ.Ε.,, εφόσον ανήκουν στην Α1 και άνω τάξη για έργα Οδοποιίας. β) αλλοδαποί διαγωνιζόμενοι που αποδεικνύουν ότι κατά την τελευταία πενταετία, έχουν εκτελέσει έργα παρόμοια (ποιοτικά και ποσοτικά) με το δημοπρατούμενο. γ) Εγγεγραμμένες στα Μητρώα των Περιφερειακών Ενοτήτων για έργα Οδοποιίας

Για την έγκυρη συμμετοχή στον διαγωνισμό κατατίθενται από τους διαγωνιζόμενους, εγγυητικές επιστολές συμμετοχής, που ανέρχονται σε ποσοστό 2% επί του προϋπολογισμού της υπηρεσίας, χωρίς αναθεώρηση και Φ.Π.Α., ήτοι στο ποσό των 301,00 ΕΥΡΩ. Οι εγγυητικές επιστολές συμμετοχής δε γίνονται δεκτές, αν έχουν χρόνο ισχύος μικρότερο των 6 μηνών και 30 ημερών, από την ημερομηνία δημοπράτησης δηλαδή πρέπει να έχουν ισχύ τουλάχιστον μέχρι 19 – 11 – 2016.

Η συνολική προθεσμία εκτέλεσης του έργου, ορίζεται σε ενενήντα (90) ημερολογιακές ημέρες και αρχίζει από την ημέρα υπογραφής της σύμβασης.

Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νότιας Κυνουρίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου