Εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του Δρόμου Λίμνη-Ορχομενός Λεβιδίου δήμου Τρίπολης

Ομόφωνα ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου τη σύναψη προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Πελοποννήσου και του Δήμου Τρίπολης για την υλοποίηση του
έργου: «Εργασίες ασφαλτόστρωσης και βελτίωσης του Δρόμου Λίμνη-Ορχομενός Λεβιδίου δήμου Τρίπολης».
Με το παρόν έργο θα γίνουν οι εξής παρεμβάσεις:
- Θα γίνουν εκσκαφές , διάνοιξη τάφρων,και καθαρισμός μορφωση τάφρων της οδού τμηματικά και σε σημεία που υπάρχει πρόβλημα απορροής όμβριων υδάτων συμφωνά με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας, ενώ όπου απαιτηθεί θα γίνει Κατασκευή επιχωμάτων .



- Απο την χ.θ. 0+000 περίπου έως την 1+200 περίπου θα γίνουν εργασίες συντήρησης της οδού με ασφαλτική ισοπεδωτική στρώση οπού απαιτηθεί και με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας καθ΄ υπόδειξη της Δ/νσας Υπηρεσίας.
- Απο την χ.θ. 1+200 περίπου θα γίνουν εργασίες κατασκευής δυο στρώσεων οδοστρωσίας ,μιας υποβασής μεταβλητού πάχους , (1η στρώση) και μιας βασης πάχους 10 εκ,(2η στρώση) και θα διαστρωθούν με ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας καθ΄ υπόδειξη της Δ/νσας Υπηρεσίας.
- Θα γίνει διαγράμμιση των νέων ασφαλτοστρωμένων τμημάτων συμφωνά με τις υποδείξεις της Δ/νσας Υπηρεσίας.
- Θα γίνει επένδυση τάφρων των οδών με σκυρόδεμα, σε τμήματα της οδού κατόπιν υπόδειξης της Δ/νσας Υπηρεσίας .

Ο προϋπολογισμός του έργου αφορά το ποσό των 500.000,00€ συμπεριλαμβανομένων των Γ.Ε. & Ο.Ε., των απροβλέπτων, της αναθεώρησης και του Φ.Π.Α.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου