Νικολάκου: Ο ΣΥΡΙΖΑ μάχεται λυσσαλέα κατά του έργου διαχείρισης στερεών αποβλήτων

 «Όσο αυτοί μάχονται εναντίον του έργου, τόσο η Περιφέρεια θα υπερασπίζεται το μεγαλύτερο και σημαντικότερο έργο της Περιφέρειας Πελοποννήσου»
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου απαντά στις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που έχουν να κάνουν  με το θέμα διαχείρισης των στερεών αποβλήτων, αλλά και με τις εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου.
Στην πρώτη ανακοίνωση η αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κα Ντίνα Νικολάκου απαντά στις δηλώσεις του ΣΥΡΙΖΑ που είχαν να κάνουν με την πρόσκληση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής και δηλώνει πως κανένας βουλευτής της Χρυσής Αυγής, δεν παρουσιάστηκε σε καμία περιοχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου κατά την παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου. Συνεχίζοντας αναφέρθηκε στο δεύτερο ζήτημα που έχει προκληθεί και έχει να κάνει με το φλέγον θέμα της διαχείρισης στερεών αποβλήτων. Σε συνέντευξη που έδωσε στο ArcadiaPortal η κ. Νικολάκου επισημαίνει ότι η Περιφέρεια Πελοποννήσου βρίσκεται πολιτικά απέναντι από την πολιτική αντίληψη και πρακτική του ΣΥΡΙΖΑ και θεωρεί πως αυτές οι δηλώσεις είναι εναντίον του Περιφερειάρχη Π.Τατούλη και της Περιφέρειας γενικότερα.



Ο  ΣΥΡΙΖΑ κάνει μόνο στείρα πολιτική, μόνο αντιπαράθεση, βγάζοντας μόνο κραυγές αντιπολίτευσης χωρίς ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό έτσι δεν είναι σύμφωνος με την πολιτική της Περιφέρειας. Δείχνει να ενοχλείται από τον κ. Τατούλη που αποδεικνύει ότι μέσα από την κρίση μπορούν να δοθούν νέες ευκαιρίες.

«Μάχονται αυτό το έργο της Διαχείρισης στερεών αποβλήτων της διαχείρισης όπου αποδεικνύει ότι όλα αυτά που ισχυρίζεται  ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχουν να κάνουν με τα ζητούμενα της κοινωνίας» Με αυτές τις θέσεις που παίρνει ο ΣΥΡΙΖΑ δείχνει να φοβάται την ολοκλήρωση του έργου διαχείρισης στερεών αποβλήτων από τον κ.Τατούλη και την Περιφέρεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου